OM OS
___________________________________________________________________

Dion Thomsen

BodyBike Academy er en uddannelsesinstitution som har uddannet BodyBike instruktører siden 1994 da cyklerne gjorde sit indtog i Danmark.

BodyBike Academy er ledet af
Dion Thomsen som gennem alle årene har uddannet instruktører både nationalt og internationalt.

Han har derudover været presenter på store internationale Fitnessmesser og conventions. Han har i samarbejde med læger, fysioterapeuter og Copenhagen Muscle Research Center udviklet undervisningsmaterialet således at de nye instruktører får den nyeste viden inden for træningsteori og cykelteknik.

Dion Thomsen er den instruktør i Danmark som har beskæftiget sig mest med undervisning og uddannelse af cykel instruktører og er derved den bedste kapacitet på området.

Dion har derudover fungeret som livsstils- og træningscoach siden starten af 90'erne

 
 
___________________________________________________________________

Pernille Thomsen
Lektor, Fysioterapeut, MEd

Statsautoriseret Fysioterapeut Pernille Thomsen er underviser på alle kurserne. Pernille har siden -92 været underviser på forskellige Aerobic, fitness og bodybikeuddannelser

Pernille er til daglig lektor ved Fysioterapeutuddannelsen Nordsjælland og har gennem årene specialiseret sig i manuel behandling og træningsterapi. Hun er international akkrediteret underviser for Performance Stability international
Derudover er Pernille Master i sundhedspædagogik fra Danmarks Pædagogiske Universitet, med speciale i Motion på Recept og sundhedsfremme.

Pernille varetager primært den teoretiske del af uddannelsen og kurserne for fysioterapeuter